GALARETKI Z AGAREM
Galaretki z agarem Celiko to wyjątkowy produkt – w ich składzie żelatynę zastąpiono agarem. Ze względu na swój skład są odpowiednie nie tylko dla wegetarian i wegan, osób stosujących dietę bezglutenową ale również tych dbających o linię.
GALARETKI Z AGAREM
Galaretki z agarem Celiko szybko tężeją, świetnie nadają się do deserów, ciast i żelek oraz są produktami bezglutenowymi. W swoim składzie zawierają izomaltulozę, która jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. Jest całkowicie trawiona i przyswajalna. Dostarcza energii w formie glukozy przez dłuższy czas. Nie jest rozkładana przez bakterie w jamie ustnej, dlatego sprzyja prawidłowej mineralizacji zębów.
Produkt jest dostępny w saszetkach o masie 45 g, w 2 smakach:
- Galaretka z agarem o smaku truskawkowym
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-058) - Galaretka z agarem o smaku ananasowo-pomarańczowym
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-057)