NALEŚNIKI BUDYNIOWE Z FRUŻELINĄ

Naleśniki budyniowe z frużeliną bez cukru Celiko.

INGREDIENTS

 

NALEŚNIKI BUDYNIOWE

  • 1 opakowanie budyniu waniliowego lub czekoladowego Celiko
  • 1 jajo
  • 100 ml mleka

FRUŻELINA MALINOWA

  • 1 opakowanie (10 g) malin liofilizowanych (Frupp Day Malina)
  • 50 ml water
  • 1 łyżeczka skrobi ziemniaczanej

Recommended products:

Naleśniki budyniowe z frużeliną bez cukru Celiko.

STEP 1

Składniki zblendować.

STEP 2

Smażyć na patelni (wcześniej na patelnię nalać niewielką ilość oleju i ją rozgrzać).

STEP 3

W zależności od rozmiaru patelni z przepisu wyjdą 2-3 naleśniki.

STEP 4

Maliny liofilizowane zalać wrzącą woda, dodać skrobię i dokładnie wymieszać.

 

Enjoy!

Recommended products: