GALARETKA JOGURTOWA

Galaretka jogurtowa Celiko z truskawkami.

INGREDIENTS

 

  • 1 opakowanie Galaretki bez cukru Celiko – o smaku owoców leśnych 14 g (przezroczystej)
  • 200 g jogurtu naturalnego typu islandzkiego
  • 300 ml wody
  • 2 łyżeczki cukru trzcinowego lub słodzik
  • Ulubione owoce

Recommended products:

Galaretka jogurtowa Celiko z truskawkami.

STEP 1

Galaretkę zmieszać z cukrem

STEP 2

Wsypać do 300 ml przegotowanej, gorącej wody (NIE GOTOWAĆ!). Dokładnie rozpuścić.

STEP 3

Następnie do lekko przestudzonej galaretki dodać jogurt i zmiksować.

STEP 4

Rozlać do salaterek i wstawić do lodówki do stężenia

STEP 5

Przed podaniem udekorować owocami

 

Enjoy!

Recommended products: