BROWNIE Z KREMEM ŚMIETANKOWYM

BROWNIE Z KREMEM ŚMIETANKOWYM

Brownie z kremem śmietankowym Celiko.

INGREDIENTS

 

  • 1 opakowanie Brownie Celiko
  • 1 opakowanie Śnieżynki Celiko
  • 1 opakowanie Fix’u do bitej śmietany Celiko
  • 1 opakowanie serka mascarpone

Recommended products:

Brownie z kremem śmietankowym Celiko.

STEP 1

W tortownicy upiecz ciasto Brownie Celiko według przepisu na opakowaniu. Po upieczeniu odstaw je do ostudzenia.

STEP 2

Śnieżynkę Celiko wymieszaj z Fix’em do bitej śmietany Celiko i miksuj, aż piana będzie sztywna.

STEP 3

Następnie porcjami dokładaj mascarpone i miksuj na niskich obrotach, aż masa będzie gładka.

STEP 4

Na ostudzone brownie wyłóż krem i rozsmaruj.

STEP 5

Wstaw do lodówki na minimum godzinę, a następnie posyp tartą czekoladą lub kakao, a do dekoracji wykorzystaj ulubione owoce.

 

Enjoy!

Recommended products: