BROWNIE Z KREMEM ŚMIETANKOWYM
BROWNIE Z KREMEM ŚMIETANKOWYM
INGREDIENTS
- 1 opakowanie Brownie Celiko
- 1 opakowanie Śnieżynki Celiko
- 1 opakowanie Fix’u do bitej śmietany Celiko
- 1 opakowanie serka mascarpone
Recommended products:
STEP 1
W tortownicy upiecz ciasto Brownie Celiko według przepisu na opakowaniu. Po upieczeniu odstaw je do ostudzenia.
STEP 2
Śnieżynkę Celiko wymieszaj z Fix’em do bitej śmietany Celiko i miksuj, aż piana będzie sztywna.
STEP 3
Następnie porcjami dokładaj mascarpone i miksuj na niskich obrotach, aż masa będzie gładka.
STEP 4
Na ostudzone brownie wyłóż krem i rozsmaruj.
STEP 5
Wstaw do lodówki na minimum godzinę, a następnie posyp tartą czekoladą lub kakao, a do dekoracji wykorzystaj ulubione owoce.
Enjoy!
Recommended products: