DODATKI DO WYPIEKÓW

Dodatki do wypieków Celiko – bita śmietana Śnieżynka, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy.

Wysokiej jakości produkty, będące świetnym uzupełnieniem oferty bezglutenowych ciast i mieszanek do wypieku. Doskonale nadają się do i wspierają przygotowanie domowych ciast, wypieków i deserów.

DODATKI DO WYPIEKÓW

Są produktami bezglutenowymi. Wytwarzamy je z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną.

W linii produktów znajdują się:

  • Proszek do pieczenia 
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-021)
  • Cukier wanilinowy 
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-019)
  • Cukier korzenny
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-105)
  • Deser typu bita śmietana Śnieżynka
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-018)
  • Fix do śmietany
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-038)
  • Soda oczyszczona
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-106)

ZOBACZ NASZĄ OFERTĘ