AKTUALNOŚCI
Gazele Biznesu ponownie dla Celiko S.A.
Celiko S.A po raz kolejny zostało zaliczone do elitarnego grona najdynamiczniej rozwijających się firm – klubu Gazel Biznesu, organizowanego przez dziennik „Puls Biznesu”.
Mango liofilizowane – nowość w linii FRUPP
Linia owoców liofilizowanych FRUPP wzbogaciła się o nowy, egzotyczny smak – Mango.
CELIKO na Food Ingredients Europe 2023
W dniach 28 – 30 listopada 2023 r. zaprezentujemy ofertę Celiko podczas targów Food Ingredients Europe 2023 we Frankfurcie.
Kostki owsiane z owocami – nowość w linii FRUPP
Linia batonów i przekąsek liofilizowanych FRUPP wzbogaciła się o kostki owsiane FRUPP Day. Produkty oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania.
Gazele Biznesu 2022 dla Celiko S.A.
Miło nam poinformować, że w roku 2022 Celiko S.A po raz kolejny zostało zaliczone do grona najdynamiczniej rozwijających się firm – klubu Gazel Biznesu, organizowanego przez dziennik „Puls Biznesu”.
Celiko na ISM Middle East 2022
W dniach 8 – 10 listopada 2022 r. Celiko będzie jednym z wystawców w ramach targów ISM Middle East 2022 w Dubaju (Dubai World Trade Centre).
40-lecie ruchu bezglutenowego
22 października 2022 w Bydgoszczy mieliśmy przyjemność uczestniczyć w uroczystości związanej z jubileuszem 40-lecia ruchu bezglutenowego w Bydgoszczy.
CELIKO na targach SIAL Paris 2022
W dniach 15 – 19 października 2022 r. zaprezentujemy ofertę Celiko podczas targów SIAL 2022 w Paryżu.
Pierwsze odsłony FRUPP Cup już za nami!
Pierwsze trzy turnieje z cyklu FRUPP Cup Tenis 10 już za nami! Turniejowe zmagania odbyły się: 7-8 maja, 11-12 czerwca oraz 17 lipca.
FRUPP Cup – turnieje dla dzieci
Od wielu lat wspieramy nie tylko promocję prawidłowych nawyków żywieniowych, ale również inicjatywy promujące aktywność fizyczną.
Kisiele i budynie Celiko – nowe opakowania
Opakowania tradycyjnych, domowych deserów Celiko – budyniów i kisieli – zyskały nową szatę graficzną.
Nowe opakowania ciast bezglutenowych
Wdrożyliśmy odświeżone opakowania naszych klasycznych ciast bezglutenowych.
Nowa „Śnieżynka” – w wersji wegańskiej
Wychodząc naprzeciw trendom rynkowym i oczekiwaniom konsumentów przygotowaliśmy deser typu bita śmietana Śnieżynka w wersji wegańskiej.
CELIKO S. A. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich
„Promocja polskich marek produktowych i wzrost konkurencyjności firmy CELIKO
Nowa, PRZEZROCZYSTA galaretka bez cukru
Rozszerzyliśmy linię galaretek bez cukru o nowy produkt – Galaretkę PRZEZROCZYSTĄ o smaku owoców leśnych.
Piernik bezglutenowy – nowość w linii ciast
Wprowadzamy nowość w linii bezglutenowych ciast do samodzielnego wypieku – Piernik bezglutenowy!
Desery „na szybko” – przekąski dla aktywnych
Naszą linię bezglutenowych deserów rozbudowaliśmy o kisiele i budynie „NA SZYBKO” – to słodkie i zdrowe przekąski, łatwe i szybkie w przygotowaniu.