BROWNIE Z KREMEM ŚMIETANKOWYM
BROWNIE Z KREMEM ŚMIETANKOWYM
SKŁADNIKI
- 1 opakowanie Brownie Celiko
- 1 opakowanie Śnieżynki Celiko
- 1 opakowanie Fix’u do bitej śmietany Celiko
- 1 opakowanie serka mascarpone
Do wykonania przepisu polecamy:
KROK 1
W tortownicy upiecz ciasto Brownie Celiko według przepisu na opakowaniu. Po upieczeniu odstaw je do ostudzenia.
KROK 2
Śnieżynkę Celiko wymieszaj z Fix’em do bitej śmietany Celiko i miksuj, aż piana będzie sztywna.
KROK 3
Następnie porcjami dokładaj mascarpone i miksuj na niskich obrotach, aż masa będzie gładka.
KROK 4
Na ostudzone brownie wyłóż krem i rozsmaruj.
KROK 5
Wstaw do lodówki na minimum godzinę, a następnie posyp tartą czekoladą lub kakao, a do dekoracji wykorzystaj ulubione owoce.
Smacznego!
Do wykonania przepisu polecamy: