BROWNIE Z KREMEM ŚMIETANKOWYM

BROWNIE Z KREMEM ŚMIETANKOWYM

Brownie z kremem śmietankowym Celiko.

SKŁADNIKI

 

  • 1 opakowanie Brownie Celiko
  • 1 opakowanie Śnieżynki Celiko
  • 1 opakowanie Fix’u do bitej śmietany Celiko
  • 1 opakowanie serka mascarpone

Do wykonania przepisu polecamy:

Brownie z kremem śmietankowym Celiko.

KROK 1

W tortownicy upiecz ciasto Brownie Celiko według przepisu na opakowaniu. Po upieczeniu odstaw je do ostudzenia.

KROK 2

Śnieżynkę Celiko wymieszaj z Fix’em do bitej śmietany Celiko i miksuj, aż piana będzie sztywna.

KROK 3

Następnie porcjami dokładaj mascarpone i miksuj na niskich obrotach, aż masa będzie gładka.

KROK 4

Na ostudzone brownie wyłóż krem i rozsmaruj.

KROK 5

Wstaw do lodówki na minimum godzinę, a następnie posyp tartą czekoladą lub kakao, a do dekoracji wykorzystaj ulubione owoce.

 

Smacznego!

Do wykonania przepisu polecamy: