FRUPP – BATONY LIOFILIZOWANE
FRUPP to pierwsze dostępne na rynku batony liofilizowane z owoców. Są pyszną i wartościową przekąską, bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. To produkty BEZ DODATKU CUKRU. Batony FRUPP są niskokaloryczne – każdy zawiera zaledwie 35-37 kcal. Dzięki temu jest to pyszna alternatywa dla wysokokalorycznych słodyczy oraz słonych przekąsek. Jeden baton ma masę ok. 10 g.
Więcej informacji o batonach FRUPP na: www.frupp.pl
FRUPP – BATONY LIOFILIZOWANE
Batony FRUPP produkujemy z wykorzystaniem liofilizacji (suszenia sublimacyjnego) – techniki suszenia, dzięki której owoce i warzywa w wysokim stopniu zachowują smak, aromat i wartości odżywcze.
Batony FRUPP można spożywać także jako dodatek do musli, jogurtu czy deserów oraz zrobić z nich smaczny koktajl owocowy. Rozpuszczone w wodzie i zamrożone świetnie smakują jako lodowy sorbet.
Batony dostępne są w różnych smakach:
- Baton FRUPP Truskawka
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-030) - Baton FRUPP Malina
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-031) - Baton FRUPP Wiśnia
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-032) - Baton FRUPP Jabłko
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-084) - Baton FRUPP Kids Jabłko – Jagoda
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-085) - Baton FRUPP Kids Jabłko – Marakuja
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-086)
NOWOŚĆ!
Nowe smaki batonów FRUPP!
Wprowadzamy na rynek 3 nowe smaki batonów FRUPP: słodką Brzoskiwnię, egzotyczne połączenie Mango – Marakuja – Marchew oraz klasyczny duet: Gruszkę z nutą cynamonu.
Pyszne przekąski – BEZ DODATKU CUKRU, z wysoką zawartością błonnika, bez dodatku soli i tłuszczu. Produkty bezglutenowe.
- Baton FRUPP Brzoskwinia
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-112) - Baton FRUPP Mango – Marakuja – Marchew
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-114) - Baton FRUPP Gruszka – Cynamon
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-113)